Välkommen!

NAGLAR SÄVEDALEN

Välkomna in till vår skönhetssalong för nagelvård i Sävedalen.

Naglar åt dig i Sävedalen

Hos mig får du vackra naglar av allra högsta klass i Sävedalen. Jag besitter kunskapen och utbildningen som krävs för att utföra akryl i alla former, färger och stilar. Oavsett om du önskar en klassisk fransk behandling, glitternaglar, designs med ombre eller helt enkelt så naturligt resultat som möjligt så finns jag tillgängliga för dig.

För tillfället arbetar jag främst med akryl. Så vad är egentligen akrylnaglar? Det är naglar som görs med hjälp av ett akrylpulver som tillsammans med vatten och syra stelnar. Med det sagt, är även akrylnaglarna en av marknadens tåligaste nagelförlängningar. Dessutom kan man med akryl göra komplicerade såväl som enkla designs på naglarna.

Har du idéer och önskemål, ta gärna med dessa till mig. Så kommer vi tillsammans fram till det du verkligen vill ha.

vackra naglar i Sävedalen

Behandlingar

Klassisk Fransk

En enkel och stilig klassisk fransk design är något som passar till de allra flesta tillfällen. Det passar såväl till bröllopet, festen och till vardags. Hos mig får du den skarpa kontrasten som önskas, dessutom utför jag naglarna i den formen du önskar - diamant, runt, rakt? Du väljer!

Design (Glitter/ Fade/Ombre)

Oavsett hur du vill ha dina naglar, kan jag anpassa mig efter dig. Jag har bland annat utbildning inom fade, ombre och glitter. När du önskar hållbara, vackra och extrema naglar är jag ditt självklara val. Passa på att få fantastiska naglar till mitt kampanjpris redan nu!

Naturell + Gellack

Ett par naturliga naglar kan vara uppskattat i stort sett hela tiden. När jag utför naturliga naglar, kan jag göra det både åt det rosa håller men även åt det beigea. Önskas det, kan jag dessutom även lägga till gellack. Med stolthet kan jag erbjuda flertalet olika färger utefter dina önskemål.

Barn (11-15 år)

Jag utför akrylnaglar på barn och ungdomar mellan 11 - 15 år. Det krävs dock målsmans godkännande för att jag ska utföra denna tjänsten. Har du som förälder frågor eller funderingar, kan du alltid kontakta mig. Givetvis kan även målsman vara med under utförandet.

Borttagning av Akrylnaglar

Låt mig ta bort dina akrylnaglar på ett tryggt och säkert sätt. När du vet om att det är dags att ta bort dina naglar, gör du bäst i att komma in till mig . Annars finns risk för stor skada på dina egna naglar. Kom istället in till mig så utför jag din borttagning på allra bästa sätt.

Manikyr

Men en enkel manikyr blir dina egna naglar noggrant omhändertagna. Under din behandling stärker jag dina egna naglar på ett säkert sätt. Dessutom tar jag hand om dina nagelband och ser över hela din nagel i helhet. För barn mellan 11-15 år, krävs målsmans godkännande.

Nagelvård för män

Jag utför även nagelvård som är anpassat för män, där ingår bland annat putsning och rengöring av alla naglar. Dessutom filar jag till nageln efter kundens behov och vårdar nagelbanden.

naglar Sävedalen

Välkommen till Top Beauty!

Jag är diplomerad nagelterapeut och manikyrist. Min fantastiska, fina kollega Amy är diplomerad i allt från nagelterapeut, fransstylist, manikyrist, browlift, BB glow, lashlift, till microneedling och mycket annat!

Varmt välkommen till mig!

Få inspiration på sociala medier!

På mina sociala medier kan du hitta inspiration inför ditt besök hos mig. Du bokar enkelt din tid på bokadirekt.se.

Kontakta mig redan idag!

Vackra naglar när du behöver det

Kontakta mig!